reklam
reklam
DOLAR 32,4045 % -0.14
EURO 34,8089 % 0.16
STERLIN 40,7242 % 0.3
FRANG 35,6054 % 0.34
ALTIN 2.437,45 % -0,05
BITCOIN 62.827,99 -1.517
reklam

Başkan Çelik “ Birlikte, Kırıkhan için daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz!”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Çelik “  Birlikte, Kırıkhan için daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz!”
reklam

Değerli Kırıkhanlı Hemşehrilerim,

Dün sandık başına giderek sadece bir oy pusulası işaretlemekle kalmadınız, aynı zamanda yüreklerinize dokunan bir umudu da yeşertmiş oldunuz. Bana ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk’e verdiğiniz her bir oy, gözlerinizdeki o sıcak bakış ve içten tebessümleriniz, bu kutlu yolda ilerleme gücümüz ve cesaretimiz oldu.

Bugün, Kırıkhan’ın ortak hayallerinin ve birlikte kurduğumuz gelecek için taşıdığımız umutların zaferini kutluyoruz! Farklı görüşlerden ve inançlardan, birbirimize uzattığımız ellerimizde Kırıkhan için ortak bir yüreğimiz olduğunu gördük. Bu muhteşem birliktelik, aydınlık geleceğimize uzanan en güvenli köprüdür.

Artık seçimleri geride bıraktık. Seçim boyunca yanımızda olan,olmayan, desteğini gösteren, göstermeyen oy veren , oy vermeyen tüm Kırıkhanlı hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu seçim, Kırıkhan’ın ve Hatay’ın kaderini değiştiren bir dönüm noktasıdır ve bizlere bu adımı atma cesaretini veren de sizlerin inancıdır.

Kırıkhan’ı hak ettiği yere taşımak ve daha güzel yarınlara ulaştırmak için birlikte çok çalışmamız gerektiğinin farkındayım. Bu yolda sevgiyi, umudu ve fikirlerimizi birbirimize kenetleyerek el ele vermeliyiz. Desteğinize ve her birinizin katkılarına her zaman açık olacağım.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ile birlikte, Kırıkhan’ın kalkınması, hemşehrilerimizin refahı ve şehrimizin daha yaşanabilir olması için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaya hazırız. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve Kırıkhan’a hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Kırıkhan’ımızı yeniden imar ve ihya etmek için var gücümüzle çalışacağız.
Birlikte, Kırıkhan için daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz!

reklam