reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.778,77 0.99
reklam

AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’ÜN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK PARTİ HATAY İL BAŞKANI MEHMET ÖNTÜRK’ÜN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
reklam

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Öntürk mesajında; Hatay’ın yeniden ayağa kalkma sürecinde Milli Mücadele örneği sergilendiğini vurguladı.

“YEREL DE GAYRETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Öntürk:Türkiye Yüzyılı’na adım attığımız 2023 yılı ile birlikte bugün, ilk asrını geride bıraktığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz.Köklü tarihimizden, kadim değerlerimizden aldığımız güçle, 85 milyon bir ve beraber olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’yi büyütmek ve hedeflerine ulaştırmak için yerel de gayretlerimizi sürdürüyoruz.” Dedi.

“DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ MİLLİ MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLEDİ”

Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı vizyonunu ilan ettiği Cumhuriyetimizin 100. Yılında ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılığın bir örneğini de asrın felaketini yaşadığımız deprem sonrası yeniden hissettiklerini belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet ÖNTÜRK: “9 ay boyunca devlet ve millet el ele yaralarımızın sarılmasına yönelik birçok desteğe şahit olduk.   Şehrimizin yeniden inşa ve ihyasında devletimiz ve milletimiz milli mücadele örneği sergiledi. Hatay, 6 Şubat’ta yaşadığı depremle büyük bir acı yaşadı. Ancak bu acıyı birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Devletimiz, milletimiz ve AK Parti olarak depremzedelerimizin yanındayız. Şehrimizin yeniden ayağa kalkması için her türlü desteği sağlıyoruz.” Diye konuştu. 

“KUTLU OLSUN”

Hatay’ın umut dolu yarınları var diyen Başkan Öntürk: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Hatay’ın kalkınması, refahı ve güvenliği için çalışmaya devam ediyoruz. Yarınların daha güçlü, daha huzurlu Hatay’ını elbirliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev; daha çok çalışmak ve özellikle birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir. İnşallah, en kısa zaman da yeniden aydınlık günlere kavuşacağız. Bu vesileyle Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. İlanının 100’uncu yılında, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Canları pahasına bu vatanı bize emanet eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Aynı kutlu dava uğrunda mücadele ederken gazilik payesiyle şereflenen gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin 100’uncu yıldönümü kutlu olsun!” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

reklam