reklam
reklam
DOLAR 32,3445 % 0.19
EURO 35,1198 % -0.2
STERLIN 41,0489 % -0.22
FRANG 36,3994 % 0.08
ALTIN 2.240,78 % -0,12
BITCOIN 2.102.232 -6.993
reklam

“5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ” DOLAYISIYLA ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
“5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ”  DOLAYISIYLA  ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE ÇÖP TOPLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
reklam

Kırıkhan’da Ak Parti Kırıkhan Kadın Kolları ve Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce “5 Haziran Dünya Çevre Günü” dolayısıyla çevre temizliği ve çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Kırıkhan Mesire Alanında düzenlenen etkinliğe Ak Parti Kadın Kolları, Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  ve çevre gönüllüleri katıldı.

Etkinlikle alakalı açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürü Ömer Faruk Güder, çevrenin korunmasının çok önemli olduğunu, bu bilinci genç kuşaklara aktarmak istediklerini söyledi.

Bu etkinlik ile çevrenin önemine dikkat çekmek istediklerini dile getiren Güder, şunları kaydetti:

“Çevre hayatımızın vazgeçilmezi. Bu nedenle çevreyi ihmal edemeyiz. İhmal edilen çevre bize olumsuz ve kullanılamaz halde geri dönüyor. Her gün gelişen, değişen dünyamızda çevreye olan değer git gide önem kazanıyor. Bunun farkında olmamız lazım. Bunun için bizde bugün Ak Parti Kadın Kolları ve çevre gönüllülerimizle, geleceğimiz olan gençlerimizle bir farkındalık oluşturmak için Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz’un talimatıyla burada bu etkinliği düzenledik, tüm bireylerin çevre temizliğine karşı duyarlı olmalarını istiyoruz. “

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, eşarp, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ağaç, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'Casper VIAX20 X20 AL4CAMERA' görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

reklam